Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-05@10:00:46 GMT

قاتل نجات یافته از اعدام مجددا در تهران آدم کشت ! + عکس

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۶۰۴۰۰

قاتل نجات یافته از اعدام مجددا در تهران آدم کشت ! + عکس

رکنا: پسرجوان که به تازگی از اتهام قتل عمدی تبرئه و با قرار وثیقه آزاد شده بود در درگیری دسته جمعی دست به جنایت زد.

درگیری خونین

عصر 10 مهر سال 96 وقوع درگیری خونین در منطقه قلعه نو به پلیس اعلام شد و خیلی زود تیمی از ماموران برای تحقیقات پلیسی به محل اعزام شدند.

بررسی ها نشان می داد در درگیری دسته جمعی پسر 24ساله ای به نام امین زخمی و به بیمارستان منتقل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماموران در این مرحله به بیمارستان رفته و پی بردند پسر جوانی به نام محمد پس از انتقال امین به بیمارستان گریخته و فراری شده است.

هنوز ساعتی از این ماجرا نگذشته بود که امین به خاطر شدت خونریزی جان سپرد و با جنایی شدن این پرونده تیمی از ماموران اداره 10 پلیس آگاهی تهران برای تحقیقات ویژه وارد عمل شدند.

کارآگاهان در ابتدا به سراغ برادر امین رفته و این جوان که فردین نام دارد به ماموران گفت: درگیری دسته جمعی به خاطر فروش یک دستگاه موتورسیکلت بین من و یکی از دوستانم به نام علی رخ داد .علی همراه برادرش و دوست صمیمی اش محمد که به تازگی از زندان آزاد شده بود مقابل خانه مان آمدند و درگیری میان ما شروع شد. در آن دعوا من و برادرم و دوستانم یک طرف و علی و برادرش و دوستشان محمد طرف دیگر قرار داشتند. من دیدم محمد با ضربه چاقو به گردن برادرم زد. من از ترس فرار کردم و دوستانم گفتند او خودش برادرم را به بیمارستان منتقل کرده است.

کارآگاهان با اطلاعات به دست آمده تحقیقات را برای دستگیری محمد 20 ساله آغاز کردند و خیلی زود با اقدامات فنی و پلیسی این جوان دستگیر شد.

در دادگاه

وی و سایر شرکت کنندگان در دعوا روز گذشته در شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران پای میز محاکمه ایستادند.

در ابتدای جلسه اولیای دم برای عامل جنایت حکم قصاص خواستند.

وقتی محمد در جایگاه ویژه ایستاد منکر قتل شد. وی درباره انگیزه درگیری گفت: مدتی قبل دوستم علی موتورش را به پسری به نام محمد جعفر فروخت و او هم چند روز بعد موتور را به دوست دیگرش به نام فردین داد. اما چون هنوز قولنامه ای ننوشته بودند و موتور به نام علی بود وقتی ماموران کلانتری موتور را متوقف کردند فردین از علی خواست تا مدارکش را به او بدهد.

وی ادامه داد: چند روز از این ماجرا گذشته بود و فردین مدارک دوست صمیمی ام علی را پس نمی داد. تا اینکه علی با من تماس گرفت و گفت سر همین موضوع آنها تلفنی با هم درگیر شده اند.

این متهم گفت: علی و برادرش از من خواستند تا با هم مقابل خانه فردین برویم و مدارک موتور را پس بگیریم. وقتی به آنجا رسیدیم فردین و برادرش امین و دوستان آنها ما را دوره کردند. آنها همگی قمه و شمشیر در دست داشتند که درگیری میان ما آغاز شد. اما من در آن دعوا چاقویی نداشتم.

محمد گفت: وقتی دعوا بالا گرفت عینک از روی صورتم به زمین افتاد و یک نفر با انتهای چاقو ضربه ای به سرم زد که خون جاری شد. من دیگر جایی را ندیدم و نمی دانم چه کسی ضربه کاری را به امین زد.

وی درباره اتهام قبلی اش نیز به قضات گفت: سالها قبل وقتی 16ساله بودم در حالی کشتی با یکی از دوستانم بودم که گردن دوستم شکست و فوت شد. من آن زمان به اتهام قتل عمدی بازداشت شدم اما وقتی ثابت شد من و مقتول با هم دوست بودیم و مرگ او اتفاقی رخ داد از اتهام قتل عمد تبرئه و به خاطر قتل شبه عمد به پرداخت دیه محکوم شد. من به تازگی با قرار وثیقه آزاد شده بودم که بار دیگر به اتهام قتل بازداشت شدم. باور کنید من برادرفردین را نکشتم.

اظهارات ضد و نقیض

سپس سایر شرکت کنندگان در دعوا که همگی با قرار وثیقه آزاد بودند به دفاع پرداختند. علی و برادرش گفتند: وقتی دعوا بالا گرفت ما از ترسمان فرار کردیم و ندیدیم چه کسی امین را با چاقو زد.

چند شرکت کننده دیگر گفتند : در تاریکی شب دیده اند محمد ضربه کاری را به امین زده است.

بنا به این گزارش، با پایان اظهارات ضد و نقیض هفت متهم، قضات وارد شور شدند تا رای صادر کنند.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سقوط هواپیما یارانه دلار شهادت سردار سلیمانی کرونا پلیس جنایی زندان فرار اخبار حوادث اعدام نجات آزاد کشت قرار وثیقه کرونا عکس فیلم ویروس تهران درگذشت ویروس کرونا بیماران بیمارستان تلگرام اتهام قتل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۶۰۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند

همشهری آنلاین- حمیدرضا رسولی:تا قبل از ورود نخستین اتومبیل ها به تهران، پایتخت‌نشین‌ها مسیرهای کوتاه را با وسایلی مثل گاری، درشکه، پالکی و تخت روان می پیمودند و مسیرهای نسبتا طولانی را با اسب و درشکه طی می کردند، اما پدیده ای به نام اتومبیل معادلات را به کلی تغییر داد و با همه مخاطراتی که داشت عبور و مرور اهالی تهران به نقاط دور و نزدیک را سهل و آسان کرد.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

گاراژها درست در چنین دوره ای و برای استقرار اتوبوس های بین‌شهری در گوشه و کنار تهران متولد شدند و مردم برای سفر به شهرهای دور و نزدیک کافی بود خودشان را به نزدیک‌ترین گاراژ مسافربری برسانند.

داریوش شهبازی، تهران‌پژوه، معتقد است گاراژها از اواخر دوره قاجار پدیدار شدند و تغییراتی بنیادی در سبک زندگی اهالی تهران پدید آوردند: «تهران حدود سال ۱۳۰۰ و همسو با سیر تحولات انقلاب صنعتی در کلانشهرهای دنیا پیشرفت می‌کرد و یکی از نشانه های پیشرفت ورود اتومبیل به خیابان های بود. بعد از این اتفاق مهم بود که کاروانسراها به گاری‌خانه و در گام‌های بعدی به گاراژ تبدیل شدند. این روند در دوره حکومت احمدشاه قاجار طی شد و با آزمون و خطاهای بسیاری همراه بود.»

وقتی عبور و مرو با اتومبیل در خیابان های تهران با اقبال عجیب مردم همراه شد، بسیاری از رجال بانفوذ و متمول دوره قاجار مثل وثوق‌الدوله و امین‌الضرب از اروپایی ها اتومبیل خریدند و به عنوان وسیله نقلیه شخصی به تهران آوردند. بعد هم با واردات اتوبوس هایی که مخصوص حمل بار و مسافر بود به تهران، گاراژهایی که محل تجمع درشکه و گاری بود به توقفگاه اتوبوس ها تبدیل شدند.

شهبازی درباره تولد نخستین گاراژ در پایتخت می گوید: «گاری‌خانه سید اسدالله در خیابان چراغ‌برق قدیم (امیرکبیر فعلی) نخستین جایی بود که پس از قانون سجل احوال و سجل گرفتن به گاراژ تبدیل شد و از "گاری‌خانه سید اسدالله" به "گاراژ حسینی" تغییر نام داد. مدتی بعد "گاراژ فولادی" در محدوده شمالی گود عرب‌ها و "گاراژ فردشیشه" در سه‌راه امین‌حضور برای توقف اتوبوس‌ها در نظر گرفته شد. آن‌موقع مسافرها به گاراژ حسینی می رفتند و گاراژ فولادی به اتوبوس‌هایی اختصاص داشت که کارشان حمل بسته های پستی از شهرهای مختلف و رساندنشان به دست مردم تهران بود و گاراژ فردشیشه مختص حمل و جابه‌جایی بار بود.»

در دوره پهلوی تعداد گاراژهای تهران به سرعت زیاد شد و گاراژهای بی ام تی، عدل، اتوفردوسی، میهن‌نورد و ... در محدوده میدان توپخانه قدیم تا خیابان های ناصرخسرو، باب‌همایون و فردوسی کنونی ایجاد شدند، اما در سال ۱۳۵۹ و با اجرای طرح ساماندهی اتوبوس‌های بین‌شهری به ترمینال جنوب که نیمه‌ساخته بود نقل مکان کردند و به خاطره ای در ذهن تهران‌نشین‌ها تبدیل شدند.

کد خبر 848264 برچسب‌ها تهران قدیم همشهری محله تهران

دیگر خبرها

  • اجازه اعدام درختان در پارک لاله را نخواهیم داد
  • تصمیم زاکانی برای ساخت فرهنگسرا به قیمت نابودی درختان
  • دعوا شانا و امنا بر سر یک کاندیدا /کاندیدای انتخابات تهران در نهایت وارد کدام لیست شد؟
  • عکسی که بهنوش بختیاری از اتاق گریم منتشر کرد
  • صعود تیم لژیونرهای ایرانی به فینال لیگ قهرمانان فوتسال اروپا
  • روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند
  • سوئد مجددا برای هتک حرمت قرآن کریم مجوز صادر کرد
  • درگیری خیابانی در رشت منجر به قتل جوان ۲۲ ساله شد
  • انتخابات کمیسیون ورزشکاران دوومیدانی مجددا برگزار شد
  • دستگیری ۲ خواهر قاتل پدر در تهران